Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Myanmar is Reis van de Maand bij Sawadee

Myanmar is Reis van de Maand bij Sawadee

Myanmar, het land met een rijke koloniale geschiedenis, duizenden tempels en pagodes en de fascinerende bergvolken, is nu ‘Reis van de Maand‘ bij reisorganisatie Sawadee. Boek je voor 31 augustus bij Sawadee een reis naar Myanmar, dan ontvang je een gratis ‘Reis van de Maand pakket’ t.w.v. €65!

Gratis Reis van de Maand pakket t.w.v. €65

In dit pakket zit een 3 gangendiner in ‘The Strand’ in Yangon, één van de beroemdste 5-sterren hotels in Zuid-Oost-Azië. Het is gelegen aan de oever van de Yangon rivier en gevestigd in een gerestaureerd Victoriaans herenhuis dat de sfeer van de oude koloniale tijd ademt.


Verder is in het pakket een reisgids voor Myanmar inbegrepen, handig voor mee op reis en om natuurlijk alvast in de vakantiestemming te komen!

Sawadee reizen naar Myanmar

26-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Een actieve en afwisselende rondreis door Myanmar, met veel mogelijkheden om te wandelen of te fietsen en tijdens de reis heb je veel individuele vrijheid. Lees verder >

Vanaf  
16-daagse familiereis incl. vliegticket

Een afwisselende rondreis door Myanmar voor ouders met kinderen vanaf 7 jaar, met veel individuele vrijheid. Je kunt de Myanmar reis verder zo actief maken als je wilt omdat veel excursies optioneel zijn. Lees verder >

Vanaf  
Tags:

Reageren